Fördelarna med kontorshotell för företagare

Du driver företag hemifrån eller så hyr du ett kontor. Idag har det blivit vanligt att hyra kontor eller tillgång till ett co-working space på ett kontorshotell. Det har många fördelar mot att jobba hemma eller ha eget kontor. Du kommer i kontakt med andra företagare, kan nätverka och hyresavtalen är väldigt flexibla.

Kontorshotell

Som företagare behöver du kunna fokusera när du arbetar, samtidigt som du behöver komma i kontakt med andra människor. Det är viktigt att nätverka, hitta nya kunder och samarbetspartners, förutom att vi mentalt mår bättre när vi träffar människor. Därför har det blivit väldigt populärt att arbeta på kontorshotell. Du väljer ifall du hyr ett eget kontor, en stol eller flera kontor ifall du har anställda eller arbetar på ett co-working space. Allt utifrån behov och din ekonomi. Helio har nio kontorshotell i Stockholm och Malmö. Så du kan enkelt hitta det som passar dig bäst, utifrån var du bor eller var du helst vill arbeta. Du behöver heller inte skriva ett långt kontrakt, utan har stor flexibilitet och kan enkelt testa på kontorshotell som en arbetslösning för dig. Gå in på Helio och hitta ditt kontorshotell i Stockholm eller Malmö och förbättra din arbetsdag, samtidigt som du utvecklar ditt företag.

Arbeta hemifrån versus kontorshotell

Det är många som drömmer om att arbeta hemifrån. När det väl har blivit verklighet är det inte alltid så fantastiskt längre. Det är ensamt, kan vara svårt att koncentrera sig och du är alltid på arbetet. Det som är bra med kontorshotell är att du träffar andra människor, företagare som är i samma situation, samtidigt som du ju är din egen. Individer som valt att göra karriär på egen hand. Du kan också välja att arbeta på co-working space tre dagar i veckan och arbeta hemifrån två dagar. Så får du det bästa av två världar.

Om du brukar ha klienter är det definitivt att föredra att arbeta på ett kontorshotell. Det ger mer professionella vibbar. Folk behöver inte åka hem till dig, utan ni kan träffas på stan. Vilket ofta underlättar för att få fler klienter.

Co-working space

Du har säkert hört talas om co-working space. Det är en bra mellanvariant för dig som vill spara pengar, samtidigt som du inte vill jobba hemifrån. I alla fall inte alla dagar i veckan. På Helios co-working space har du tillgång till soffor, kontorsbord och stolar och väljer själv var du vill arbeta. Du träffar andra i liknande situation att ta en kaffe med. Sedan hittar du ett skönt ställe att arbeta på.

Mötesrum

En annan stor fördel med kontorshotell är att du kan hyra mötesrum. Vare sig du redan är kund hos Helio eller inte kan du hyra ett rum som passar utifrån ditt behov. Låt oss säga att du ska ha ett arbetsmöte med 15 personer. Då hyr du ett lagom stort rum. Du säger även till Helio vilken teknisk utrustning som du behöver, så att du får rätt rum. Att hyra ett mötesrum är en bra lösning för dig som vill jobba hemifrån, samtidigt som du inte vill att klienterna ska behöva komma hem till dig. Då hyr du bara ett mötesrum för dina viktiga möten.

 
 
 
 
 
 
erudito