Långt mellan inläggen

Tyvärr har jag inte så mycket tid som jag hade önskat att jag hade att blogga.

Förra gången jag skrev så var julen precis över och denna gång är nästa högtid med mat i mängder över, jag talar förstås om Påsken.

Nu har jag bestämt mig att äta olika sorters sallader till middag i en månad framåt! Jag är inne på 3 dagen och än så länge är det nada problem.

Till min hjälp har jag tagit matklubben.se där man bland annat kan skapa sin egen matsedel samt få hjälp av andra med vilka salladsrecept (eller vilka recept som helst) jag ska laga till. Tipsar starkt om denna sidan.

För att hjälpa andra som också vill testa på en salladsmånad så tänkte jag lägga upp första veckans middagar här, sen är det bara att lägga till sina egna favoriter eller hitta fler på internet & kokböcker.

Testa gärna med ett glas vitt vin till (för helgen förstås)

Måndag – Couscous sallad

Tisdag – Caesars sallad

Onsdag – Grekisk sallad

Torsdag – Laxsallad

Fredag – Krispig sallad med avokadodressing

Lördag – Sallad med halloumi och rostade nötter

Söndag – Sallad med chili, tonfisk och soltorkade tomater

(Alla recepten går att hitta på internet för dig som vill testa!!)